РОЗДІЛИ

Екологічний та соціальний менеджмент

АТ «Полтава-банк» усвідомлює свою відповідальність щодо екологічних та соціальних наслідків діяльності з фінансування партнерів.

Ми запровадили Систему екологічного та соціального менеджменту та розробили власну Політику управління екологічними та соціальними ризиками з метою зменшення негативних екологічних наслідків діяльності Банку та створення позитивного впливу від власних інвестицій.

Проєкти, що фінансуються Банком в рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» підлягають належній перевірці та оцінці на відповідність вимогам екологічної та соціальної Політики Банку, в межах якої:

  • визначено перелік виключень видів господарської діяльності, які вважаються неприйнятними для фінансування розроблено порядок та процедури управління екологічними та соціальними ризиками для проєктів, які профінансовано в межах державної програми «Доступні кредити 5−7−9%» ,

Банк бере на себе зобов’язання сприяти підвищенню стійкості та інклюзивному зростанню українського бізнес-сектору. Задля досягнення цілей сталого розвитку у своїй діяльності банк керується вимогами Екологічних та соціальних стандартів Світового банку та вимогами міжнародних фінансових установ до інвестицій фінансових посередників, а також враховує в своїй діяльності Належну міжнародну галузеву практику з управління екологічними та соціальними ризиками для фінансових посередників.

 

Запитання, скарги та пропозиції з екологічних та соціальних питань можна направляти:

  • на поштову адресу: 36000, Україна, м. Полтава, вул. Пилипа Орлика,40-а Управління ризик-менеджменту
  • на електронну скриньку [email protected]  Фахівець з аналізу екологічних та соціальних ризиків
  • через розділ сайту «Скарги та пропозиції» за темою «Повідомлення щодо екологічних та соціальних питань» (має бути посилання на розділ сайту «Скарги та пропозиції»).